Slideshow
Hundetræning
Fortsætterhold

Fortsætterhold
Fortsætterhold

For at starte på fortsætterholdet skal hund og ejer have deltaget på hvalpe- & begynderholdet.

På fortsætterholdet, vil der blive trænet videre på det allerede indlærte, og der indlæres en masse nye øvelser, så som spor, apport, klikkertræning mv.

På fortsætterholdet vil I blive introduceret for klikkertræning helt fra starten. Ønsker I ikke at træne via klikkertræning, er dette også muligt på dette hold.

Så du ønsker at forsætte træningen efter hvalpeholdet, med eller uden klikkertræning, så er dette også holdet for dig.

Klikkertræning er en fremragende måde at træne hund på. Via klikkertræning får man en mere opmærksom hund, en mere aktiv deltagende og en mere velstimuleret hund. Desuden er det kun ens egen fantasi, der sætter grænsen for, hvad en klikkertrænet hund kan lære.

Vi vil bla. træne videre på de grundliggende lydighedsøvelser, en masse alternative øvelser, apport, spor og hvad årstiden nu ellers byder på af muligheder.

Et træningsforløb på fortsætterholdet består af 10 x 1 time i 10 efterfølgende uger.

Max. 6 hunde pr. hold.

Pris kr. 800,- inkl. moms.

Træningstider 2018. Der vil blive lavet holdændringer i år 2019, så kører dit forløb ind i år 2019, så kan det være dit forløb bliver flyttet til en anden ugedag og eller tidspunkt. I skal nok hører nærmere, når det er færdig planlagt.

På alle holdene vil der være ledige pladser løbende, idet jeg kører med flydende udskiftning. Dette er muligt, da folk er startet på forskellige tidspunkter, og der max. er 6 hunde på holdene. Hermed bliver der taget højde for de enkelte hundes individuelle træningsniveau.

Ugedag Tidspunkt Hold Ledige pladser
Tirsdag   2019' kl. 17.15-18.15   Fortsætterhold   01 ledig plads.
Onsdag   2019' kl. 18.45-19.45   Fortsætterhold   01 ledig plads.
Torsdag   2019' kl. 09.00-10.00   Fortsætterhold   01 ledig plads.
Torsdag   29. Nov. 18' kl. 16.15-17.15 NYT Hold   Fortsætterhold   03 ledige pladser.
Torsdag   2019' kl. 17.30-18.30   Fortsætterhold   01 ledig plads.

Medbringes: Minimum 1½ m. line (ingen flexliner), en pose lækre og bløde godbidder (f.eks. kyllingpølser), hund iført kropssele og første gang medbringes kontant betaling, såfremt dette ikke allerede er sket via bankoverførsel.

Jeg ser gerne, at jeres hunde er luftet inden træningsstart.

Krav for deltagelse: For at starte på Fortsætterholdet skal hunden have deltaget på hvalpe- & begynderholdet. Hunden skal være vaccineret, samt have en lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Tæver i løbetid og syge hunde ønskes ikke på træningspladsen, da det kan forstyrre de andre hunde for meget og for at undgå risikoen for smittefarer af sygdomme.

Obs.: Tilmelding og indbetaling er bindende og refunderes ikke efter aftalt kursusstart.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til hundetræning, enten første gang eller en af de efterfølgende gange, ser jeg meget gerne, at du meddeler dette i god tid (gerne 24 timer forinden). Hvis du gør dette, så får du denne afmeldte gang sidst i dit træningsforløb i stedet. Dette kan dog kun praktiseres én gang, da der bliver optaget en plads hver gang!
Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766